INTERIEUR ADVIES 

Kom je er in huis niet uit? Welke woon stijl past het beste bij je? Hoe kan je het beste artikelen met elkaar combineren? Net verhuist, klaar met verbouwen of toe aan een nieuw interieur? Het team van Oost West Lifestyle denkt graag met je mee en deelt graag hun inspirerende ideeën om samen een passend advies te creëren. 

Werkwijze
  • Wij komen thuis voor een persoonlijke kennismaking, om samen te bespreken wat voor wensen en ideeën er zijn.  Een fijn advies begint namelijk altijd met een goed gesprek! Nadat wij bij thuis zijn geweest maken wij een passend ontwerp doormiddel van bijvoorbeeld een sfeerverzameling en spreken die met elkaar door. Vervolgens gaan wij opzoek naar passende producten en maken wij een afspraak voor een stylingdag. Mochten er bepaalde producten niet naar wens zijn ruilen wij deze na de stylingdag om.
  • Ook een ministyling in huis met eigen producten kunnen wij verzorgen. Wij komen thuis voor een persoonlijke kennismaking, om samen te bespreken wat voor wensen en ideeën er zijn. Wij plannen een stylingdag om zo met de eigen producten het huis een hele andere sfeer te geven. Nog wat nieuwe items eraan toevoegen dat is geen probleem. Mochten er bepaalde producten niet naar wens zijn ruilen wij deze na de stylingdag om.
  • Verschillende mensen, verschillende wensen daarom is eigenlijk ieder interieur advies wel maatwerk. Naast bovenstaande adviezen kan je bij ons terecht voor een passend advies van accessoires, meubelen tot raam- en wandbekleding. Advies hoe je nou die leuke kast kan inrichten? Of advies om dat tafeltje net even de finishing touch te geven? Het team van Oost West Lifestyle gaat samen met jou opzoek naar een compleet advies wat bij jou past

Mochten jou wensen, onder onze werkwijze er niet bij staan neem dan ten alle tijden contact met ons, of kom eens langs in onze winkel op om samen een passend advies te creëren naar jou wensen. 

Contact gegevens
Kerkstraat 20
2651 CE Berkel en Rodenrijs
+31(0)105148555
info@oostwestlifestyle.nl

 

      

 

© 2012 - 2020 OOST WEST LIFESTYLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren