Navigatie

FOOD

Een lifestyle winkel met ook food artikelen, dat past er toch helemaal bij! Van heerlijke pesto's, zout, peper, oíl's en vinagrettes van ´NICOLAS VAHÈ´ tot heerlijke chocolade repen verpakt als een kaart met een boodschap van 'JOTS'.

De producten van Nicolas Vahé zijn smaakvol en kwalitatief bereid, en zijn nog eens stoer verpakt en al een musthave om in je keuken te decoreren. Door alle opgedane ervaring op hoog niveau, weet Nicolas Vahé als geen ander wat mensen belangrijk en vooral lekker vinden! Hij heeft een mooie mix gemaakt tussen traditionele recepten en de moderne keuken. De samenwerking die hij heeft met producenten van basisproducten in Frankrijk en Italië, zorgt voor een constante, hoge kwaliteit. Hij vindt het belangrijk om voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe inspiratie. Je ziet dan ook dat zijn collectie steeds meer en meer uitbreid.

Wist u dat wij regelmatig leuke relatie geschenken maken met de producten van Nicolas Vahé? Neem vrijblijvend contact met ons op, of laat u adviseren door ons team in de winkel!

 

© 2012 - 2018 OOST WEST LIFESTYLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie