INTERIEUR

Oost West Lifestyle is de winkel om inspiratie op te doen van de laatste interieur trends. Een winkel die een ontspannen huiselijke sfeer uitstraalt. Diverse stijlen zijn terug te vinden bij Oost West Lifestyle, zodat er voor iedereen altijd iets leuk bij zit. Door het bezoek aan diverse beursen kan het team van Oost West Lifestyle goed inspelen op de trends van het seizoen.Het team van Oost West Lifestyle staat klaar om u advies te geven in de winkel! Een cadeautje nodig? Door de persoonlijke aandacht hiervoor gaan de leukste verpakte cadeautjes de winkel uit!

Oost West Lifestyle is gek op de scandinavische merken, welke ook terug te vinden zijn zoals: Madam Stoltz, IB Laursen en House Doctor. Om het brede assortiment nog leuker te maken wordt wekelijks de collectie aangevuld met de nieuwste artikelen van de welbekende Nederlandse merken: VtWonen, Dassie Artisan, Gusta, Riviera Maison, Riverdale, ZUSSS, PTMD en Bastion Collections. Allemaal fijne merken met mooie en unieke producten.

Volgt u ons al via social media? Wij houden u hier graag op de hoogte van de interieur trends en ontwikkelingen bij Oost West Lifestyle

 

Interieur advies

Kom je er in huis niet uit? Welke woon stijl past het beste bij je? Hoe kan je het beste artikelen met elkaar combineren? Net verhuist, klaar met verbouwen of toe aan een nieuw interieur? Het team van Oost West Lifestyle denkt graag met je mee en deelt graag hun inspirerende ideeën om samen een passend advies te creëren. 

Nieuwsgierig naar onze werkwijze op onze pagina interieuradvies geven wij meer informatie over onze werkwijze. Mochten jou wensen er niet bij staan neem dan ten alle tijden contact met ons op om samen een passend advies te creëren naar jou wensen.

 

 

© 2012 - 2020 OOST WEST LIFESTYLE | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel